KNOW HOW

FOCALITZATS EN EL NOSTRE CLIENT

Sempre al costat del nostre client per donar-li tot el suport possible, a nivell tècnic, legal, de màrketing, de servei… volem ésser el seu partner de confiança i de qualitat tant a nivell nacional com internacional.

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.

CREACIÓ

EMSA és essencialment inspiració, creativitat i rigor al servei del disseny i l’elaboració de fragàncies. Sempre anticipant-nos als canvis legislatius i d’acord amb les polítiques d’ingredients dels nostres clients, els nostres perfumistes creen noves i exclusives fragàncies a partir de nous conceptes i noves sensacions per tal que el producte final al qual van dirigides esdevingui únic, diferencial i d’exquisida qualitat.

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.

RECERCA, DESENVOLUPAMENT
I INNOVACIÓ

Analitzem el mercat, n’ estudiem les tendències i els nous perfums. Apliquem sistemàticament les fragàncies seleccionades a la base del producte al qual van dirigides, n’ analitzem el comportament i en valorem l’estabilitat, les testem i les avaluem per tal de poder proposar sempre al nostre client fragàncies guanyadores.

El laboratori de Tècniques Instrumentals, el laboratori d’Aplicació i el Departament d’Avaluació treballen units per a un projecte comú : la millora contínua i la investigació aplicada amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients i donar resposta a les seves qüestions tècniques .

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.

EMSA APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT

Esencias Moles S.A. té el plaer de participar com a validador en el projecte Boocell (projecte PLEC 2021 008210, finançat per
MCIN/AEI/10.13039/501100011033 i per la Unió Europea NextGenerationEU"/PRTR) coordinat per la Universitat de Còrdova.

Aquest projecte té com a objectiu combinar la biotecnologia i la ciència dels materials per proporcionar a la societat materials sostenibles provinents de fonts renovables com ara la cel·lulosa i els biopolímers.

Així, s’estudiarà la manera de produir nanocel·lulosa bacteriana i vegetal (ex. provinent de la palla) per al desenvolupament de microcàpsules actives, l’aplicació de les quals, entre d’altres, inclou la incorporació i l’alliberament de fragància en diferents productes de cosmètica i/o cura de la llar.

CONTROL DE QUALITAT

Amb un rigorós procés de control, analitzem tota la matèria primera tenint-ne en compte el seu origen i procedència. Així mateix, totes les nostres produccions són sotmeses a un exhaustiu procés de control fisicoquímic i organolèptic.

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.