EMPRESA

DISSENY I FABRICACIÓ DE FRAGÀNCIES DESDE 1953

HISTÒRIA

El 1953 el Sr. Aurelio Moles Garcés funda Esencias Moles S.A., empresa familiar dedicada al disseny i la producció de fragàncies. Totalment enfocada a donar servei i a satisfer les necessitats dels nostres clients arreu del món, EMSA ha sabut fer-se un lloc en el mercat de les fragàncies gràcies a l’avantatge competitiu d’una dilatada experiència.

Amb la tercera generació al capdavant del negoci, EMSA, situada a Cervelló (Barcelona), compta amb unes modernes instal·lacions de més de 6.000 m2 i amb sistemes automàtics i semi automàtics per a l’elaboració dels nostres compostos.

A l’actualitat, EMSA compta també amb una planta de producció a l’Argentina i amb delegacions pròpies a diversos països del món, per tal d’estar a prop dels nostres clients i poder satisfer les seves necessitats amb rapidesa i agilitat.

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.

“Com capturar aquesta magnífica olor?”… L’ emoció d’ una noia en plena natura en olorar unes increïbles flors blanques la duu a EMSA  on visualitzem tot el procés de creació d’ un perfum després del briefing  que el Director Comercial transmet als perfumistes. Tot l’ engranatge es posa en marxa: Creació, Aplicació, Avaluació , Selecció… la comanda arriba… és el torn de fàbrica, amb sistemes automàtics i semiautomàtics robotitzats amb  la tecnologia Roxane, a EMSA elaborem fragàncies que captiven els sentits… EMSA, compartint emocions…

MISSIÓ, VISIÓ, VALORS

MISSIÓ.
Generar projectes innovadors que un cop transformats en fragància, aportin valor i èxit als nostres clients de manera eficient, rendible i sostenible.

VISIÓ.
Aconseguir l’èxit a través de la innovació mitjançant la millora contínua dels nostres processos, la formació i la motivació del nostre equip humà juntament amb alts estàndards de qualitat.

VALORS.
Els nostres valors giren entorn del nostre equip humà: Il·lusió, passió, constància, professionalitat, creativitat, responsabilitat, col·laboració…

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.

GESTIÓ INTEGRAL

EMSA compta amb un SISTEMA INTEGRAT DE GESTIÓ basat en les Certificacions ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 que avalen el nostre compromís amb la Qualitat, el Rigor, la Professionalitat i el respecte al Medi Ambient i la Salut dels nostres treballadors en la seva activitat laboral.

EMSA, COMPARTINT EMOCIONS.

P